کالباس مرغ نوعی کالباس تهیه شده از گوشت مرغ صنعتی و پرورشی می باشد که با شیوه های استاندارد همراه با ترکیبات سالم و ادویه های مخصوص تولید شده و با قیمتی بسته به درصد گوشت بفروش می رسد.
کالباس های مرغ نوعی از محصولات پروتئینه می باشند که درصد های گوناگونی از گوشت در آنها بکار می رود یعنی برخی با 90 درصد گوشت مرغ ترکیب شده و برخی با 60 درصد یا مقادیر دیگری گوشت مرغ تولید می گردند و قیمت شان هم به همین میزان گوشت بکار رفته بستگی دارد.
لازم به ذکر است کالباس های گوشت مرغ در بازار تمامی شهرهای کشور فروش بالایی دارند که برخی ازین محصولات بصورت مرغ و قارچ یا ترکیبات دیگر همچون پسه و لوبیا یا سویا تهیه و توزیع می گردند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای کالباس محفوظ است