کالباس های تنوری از محصولات گوشتی اعلا و درجه یک می باشد که بصورت تند تولید می گردد و توسط مراکز معتبر فروش اینترنتی عرضه می گردند.
کالباس های تنوری نوعی از کالباس های خشک هستند که با کیفیت اعلا تولید می شوند و از گوشت مرغ یا قرمز تولید می گردند.
این نوع کالباس ها در زمره کالباس های نمایشی قرار گرفته اند یعنی تکه های گوشت در آنها دیده می شود. در فرآیند تولید کالباس های تنوری به مدت یک شبانه روز کامل در دمای یک درجه داخل ادویه های مخصوص خوابانده می شوند و بعد از آن برای بسته بندی یا برش و طی مراحل بعدی به بخش های دیگر کارخانه منتقل می گردند.
امروزه کالباس های تند تنوری بوسیله دفاتر فروش اینترنتی و مراکز معتبر عرضه می شوند و بعنوان فرآورده های گوشتی لذیذ و سالم ارائه می گردند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای کالباس محفوظ است