در بازار انواع فرآورده های گوشتی مختلف با ویژگی های متفاوت و طعم های گوناگون با بسته بندی های مخصوص مورد عرضه قرار می گیرند، یکی از این فرآورده ها کالباس خشک درجه یک بزرگ ارزان می باشد که به صورت عمده و تازه در اختیار مشتریان قرار می گیرد، اگر می خواهید اطلاعات بیشتری را در رابطه با کالباس های خشک درجه یک تولید شده به دست آورید در ادامه همراه ما باشید.
قیمت کالباس خشک
در بازار انواع کالباس های خشک شده با بسته بندی های متفاوت به فروش می رسند، هر کدام از انواع این کالباس ها دارای قیمت مشخصی هستند، پس خریدارانی که قصد تهیه کالباس خشک را دارند حتما باید از قیمت عرضه عمده این محصول از طریق مراکزی که عرضه کننده تخصصی فرآورده های گوشتی هستند اطلاع پیدا کنند و با توجه به آن خرید خود را انجام دهند.
یکی از مهمترین عواملی که بر قیمت عرضه کالباس خشک تاثیر گذار می باشد نوع ماده اولیه مورد استفاده در تهیه این محصول می باشد، کالباس خشکی که در بازار عرضه می گردد ممکن است از گوشت پرندگان مختلف یا گوشت گاو تهیه شده باشد، بدیهی است که هر کدام از این کالباس ها با قیمت های متفاوتی در اختیار مشتریان داخلی و خارجی قرار داده می شوند.
اگر درصد گوشت قرمز یا سفید به کار رفته در تهیه کالباس خشک بیشتر باشد قطعا آن محصول با قیمت بالاتری عرضه خواهد شد، بعلاوه نوع بسته بندی این محصول نیز می تواند بر قیمت آن تاثیر داشته باشد، هرچه بسته بندی مورد استفاده کیفیت بالا و اندازه بزرگتری را داشته باشد قطعا قیمت نهایی عرضه کالباس خشک بالا خواهد بود.
کالباس های خشکی که توسط شرکت های معتبر به داخل کشور وارد می گردند قطعا نسبت به کالباس های خشک تولید شده در داخل کشور قیمت بالاتری را دارا هستند، اگر نرخ ارز دچار نوسانات گردد و افزایش پیدا کند قطعا قیمت عرضه کالباس خشک وارداتی نیز افزایش پیدا خواهد نمود.
کالباس خشک بزرگ
انواع کالباس های خشک مورد عرضه توسط فروشگاه های عرضه کننده مواد غذایی و یا فرآورده های گوشتی با توجه به اندازه ای که دارند با بسته بندی های متفاوتی عرضه می گردند، کالباس های خشک بزرگ قطعا وزن بیشتری داشته و همچنین قیمت بالاتری دارند، خریدارانی که قصد تهیه این کالباس ها را دارند می توانند با اعتماد به مراکز اصلی عرضه فرآورده های گوشتی انواع کالباس ها را به صورت بهداشتی و با کیفیت بالا سفارش دهند.
امروزه کالباس های خشک و بزرگ در انواع مختلف تولید می گردند، ممکن است مواد اولیه به کار رفته در تولید این محصولات کمی با هم تفاوت داشته باشد، به عنوان مثال برخی از کالباس های خشک مرغوب در بازار عرضه می شوند که دارای مغز پسته در درون خود هستند، قطعا این کالباس ها خوشمزه تر بوده و همچنین قیمت بالاتری خواهند داشت.
خریداران عمده کالباس های خشک بزرگ بهداشتی می توانند با ارتباط با مراکز اصلی تولید و عرضه این محصولات سفارش خود را به صورت بدون واسطه ثبت نمایند، بدین ترتیب می توانند انواع کالباس های خشک مرغوبی را که درصد گوشت بالایی دارند با مناسب ترین قیمت و بدون دردسر و طی نمودن مراحل اضافه سفارش داده و تهیه کنند.
کالباس خشک بلژیکی
یکی از محبوب ترین کالباس های خشک وارداتی که می توانیم به آن اشاره نماییم کالباس خشک بلژیکی می باشد که میزان واردات آن بسیار بالا است، زیرا تقاضای خریداری آن در داخل کشور روز به روز در حال افزایش می باشد، کالباس های خشک بلژیکی طعم منحصر به فردی داشته و ارزش غذایی بالایی دارند، بعلاوه این نوع کالباس ها با استفاده از مواد اولیه تازه و به شیوه کاملا بهداشتی تولید می شوند.
در تولید کالباس های خشک بلژیکی از مواد اولیه خاصی استفاده میشود که از جمله آنها می توان به نشاسته، روغن مایع، گوشت قرمز، گوشت مرغ، آرد، نمک، گلوتن، شیر خشک، پیاز و ادویه های مختلف، تخم مرغ و همچنین فلفل دلمه اشاره نمود، البته برخی از ترکیبات دیگر نیز وجود دارند که در تولید این محصولات استفاده می شوند، هر کدام از این ترکیبات با نسبت های مشخصی مورد استفاده قرار می گیرند.
افرادی که اهمیت زیادی به رژیم غذایی خود می دهند حتما باید بدانند که انواع کالباس های خشک بلژیکی مقدار کالری بالایی دارند، پس نباید در مصرف آنها زیاده روی نمود، مقدار پروتئین و چربی نیز در این نوع کالباس خشک بالا است، تمام کالباس های خشک بلژیکی استاندارد مورد عرضه در بازار بر روی بسته بندی خود جدول ارزش غذایی دارند، پس مشتریان به هنگام خریداری این محصولات می توانند به این جدول توجه داشته باشند.
کالباس خشک پسته ای
همانطور که می دانید در بازار کالباس های خشک پسته ای در اندازه های مختلف به صورت عمده مورد عرضه هستند، اگر علاقمند به کالباس های پسته ای می باشید می توانید این محصولات را به صورت کاملا تازه و با بسته بندی استاندارد از طریق فروشگاه های عرضه کننده آنها با مناسب ترین قیمت ممکن سفارش داده و تهیه کنید.
اگر تمام مواد اولیه به کار رفته در تولید کالباس خشک پسته ای کیفیت لازم را داشته و کاملا تازه باشند قطعا کالباسی که در نهایت تهیه می گردد هم خوشمزه بوده و هم ارزش غذایی بالایی خواهد داشت، قطعا بهتر است گوشت مرغ و گوشت قرمزی که در تهیه کالباس خشک مورد استفاده قرار می گیرد از نوع طبیعی و ارگانیک و همچنین تازه و سالم باشد.
شما می توانید از انواع کالباس های خشک پسته ای مرغوب در مجالس و مهمانی های بزرگ و کوچک خود استفاده کنید، این نوع کالباس های خشک شده بسیار خوشمزه بوده و همچنین قیمت بالایی دارند، شما می توانید با توجه به مقدار نیاز خود این محصولات را سفارش داده و اقدام به مصرف آنها نمایید، البته نباید در مصرف کالباس های خشک شده زیاده روی کنید.
برای اطلاع از قیمت جدید و دقیق انواع کالباس های خشک شده پسته ای و غیر پسته ای می توانید با فروشگاه عرضه فرآورده های گوشتی ما ارتباط گرفته و این محصولات را با قیمت بسیار مناسب و به صورت مستقیم خریداری نمایید، تمام کالباس های ما به شیوه کاملا بهداشتی تولید شده و کیفیت فوق العاده بالایی دارند و حتی به کشورهای دیگر نیز صادر می گردند، پس با خیال راحت می توانید اقدام به مصرف آنها نمایید.