کالباس های لیونر نوعی کالباس تشکیل شده از گوشت قرمز اند که در درصد های گوناگون مثل 55 درصد گوشت توسط بزرگترین تولیدی ها تهیه می گردند.
- بیشتر بخوانید: کالباس مرغ
کالباس های لیونر نوع خاصی از کالباس گوشت هستند که امروزه توسط بزرگترین تولیدی های مطرح در ایران تولید می گردند.
- بیشتر بخوانید: کالباس کرات
این نوع کالباس ها از جمله کالباس مارتادلا متشکل از درصد بالایی گوشت قرمز می باشند که همراه با ترکیباتی همچون آرد گندم، گلوتن پروتئین گندم، نمک تصفیه شده، مغز پسته و ادویه های خاص تولید می شوند و اکثراً تا دو ماه ماندگاری در دمای مناسب و پایین دارند همچنین بصورت بسته بندی های رول، خانواده یا وکیوم بفروش می رسند.