یکی از چیزهایی که دلم برای بزرگ شدن در شرق تنگ شده، یک شب گرم تابستان است.
قدم زدن در عصر، راحت با تی شرت، با گرمای باقیمانده روز. این فقط آرامش دهنده است.
اما ما در اینجا در SF چیز زیادی نمیتوانیم دریافت کنیم. عصرهای ما پر از مه یا نسیم دریا است، یا هر دو، به جز امسال
ما یک تابستان واقعی، روزهای گرم و گرم و شب های گرم داشتیم. صرف نظر از ال نینو، خشکسالی یا گرم شدن زمین، باز هم کودک درونم را آرام کرد.
این دستور غذا برای روزهای گرمی که تا پاییز ادامه دارد عالی است و طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید بسیار ساده می باشد و این سالاد یکی از سالادهای زمستانه است که طعم بی نظیری دارد.
امتحان کردن انواع مختلف سیب سرگرم کننده است ما بیشتر سیب های سبز مانند پیپینز، گرنی اسمیت یا موتزوس را امتحان کرده ایم.
اگرچه انار کمی آماده می شود، اما سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و رنگ و شیرینی خوبی به غذا می دهد.
ما معمولا این سالاد را یکشنبه ها درست می کنیم تا در طول هفته داشته باشیم. برای چند روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود.
*ما از غذاساز با تیغه برش استفاده کردیم. شما همچنین می توانید از ماندولین استفاده کنید یا این کار را البته با دست انجام دهید.
**برای جدا کردن دانه های انار، یک کاسه متوسط را با آب پر کنید. قسمت بالای انار را برش دهید و در آب به قطعات خرد کنید. دانه ها فرو می روند و پوست و قسمت های سفید آن شناور می شوند.
به جدا کردن دانه ها از میوه ادامه دهید، سپس تمام پوست و قسمت های سفید آن را جدا کنید. آب را تخلیه کنید.
دانه ها را می توان در ظرفی در یخچال به مدت حدود 1 هفته نگهداری کرد. با این حال، آنها آنقدر دوام نخواهند داشت.