نمایندگی فروش کالباس خشک در تهران و شهرستان ها چه نام دارد؟ کالباس خشک چیست و چه موارد استفاده ای دارد؟
کالباس نوعی ماده غذایی برش خورده و آماده مصرف است، این محصول به صورت سرد استفاده میشود. در تولید کالباس همانند سوسیس از گوشت در کنار سایر مواد اولیه دیگر استفاده میشود. تولید کالباس برای اولین بار در سال 1307 شمسی توسط یک فرد روسی در بندر انزلی آغاز شد. از نظر ساخت و تکنولوژی مورد استفاده تفاوت چندانی میان سوسیس و کالباس وجود ندارد و تفاوت تولید این محصولات به درصد گوشت موجود در محصول، رطوبت، چاشنی و مواد افزودنی و قطر محصول بستگی دارد. وجود مواد نگهدارنده در محصول مانع رشد میکروب ها در آن میشود و بر ماندگاری محصول می افزاید.
برای هر کارخانه تولید کننده تعداد زیادی نمایندگی وجود دارد که این نمایندگی ها در تهران و سایر شهرستان ها فعالیت میکنند. محصولی مانند کالباس که از مهمترین فرآورده های گوشتی در ایران است سرانه بسیار پاینی به نسبت دیگر کشور های دنیا دارد. سرانه پایین مصرف کالباس در کشور دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که یکی از این دلایل وجود کالباس های بی کیفیت و گمنام در بازار است. در حالی که کارخانحات بزرگ و معتبری در کشور وجود دارند که انواع کالباس را با بهترین طعم و به صورت کاملا بهداشتی و استاندارد تولید میکنند. تعداد بالای نمایندگی های معتبر کارخانجات در سطح کشور و خرید مستقیم از این نمایندگی های میتواند با اطمینان خاطر بیشتری صورت بگیرد و سرانه مصرف این محصول غذایی آماده را افزایش دهد. مصرف کالباس خشک همراه گوجه و خیار شور میتواند به عنوان وعده غذایی کامل و سبکی باشد که برای صرف در عصر یا شب بسیار مناسب است.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای کالباس محفوظ است