روغن زیتون به طور کلی به چهار درجه طبقهبندی میشود:روغنی فوق بکر، روغنی که از اولین فشار دادن به دست میآید که طعم و بوی عالی دارد و دارای محتوای اسید چرب آزاد است که به صورت اسید اولئیک بیان میشود ، که بیش از 0.8 گرم در 100 گرم نیست.
با استفاده از روغن زیتون خوراکی پوست خود را درمان کنید.
روغن بکر حاصل از پرس اولیه که طعم و بوی خوبی دارد و محتوای اسید چرب آزاد آن بیش از 0/2 گرم در 100 گرم نیست.خالص، یا خوراکی، مخلوطی از تصفیه شده و بکر.
با مصرف روغن زیتون بکر رودبار می توانید سلامت موهای خود را تضمین کنید.
لامپانته تصفیه شده یا تجاری روغن زیتون گاهی اوقات با روغن های گیاهی دیگر مخلوط می شود، اما این در همه کشورها قانونی نیست.
در برخی از کشورها، این به منزله تقلب است. تقلب را می توان با تجزیه و تحلیل شیمیایی تشخیص داد.
یکی از بهترین برند روغن زیتون روغن زیتون فرابکر می باشد.
روغن زیتون جزء مرکزی به اصطلاح استرژیم غذایی مدیترانه ای که به ویژه برای سلامت قلب و عروق مفید است.
روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها و اسیدهای چرب تک غیراشباع سالم است .
مطالعات روی روغن زیتون نشان داده است که مصرف آن در رژیم غذایی، به ویژه به شکل روغن زیتون فرابکر، با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 و با کاهش التهاب و التهاب مغز همراه است.
از بهترین انواع روغن می توان به روغن زیتون تصفیه شده اشاره کرد.
تشکیل پلاک آمیلوئید بتا که مشخصه بیماری آلزایمر است .
مطالعات روی حیوانات نشان داده است که رژیم غذایی غنی از روغن زیتون در واقع می تواند به محافظت در برابر حافظه کمک کند از دست دادن و اختلال یادگیری مرتبط با زوال عقل.
- منابع:
- تبلیغات: