کالباس های سالامی نوعی از کالباس های خشک و تخمیری اند که بصورت خام عرضه می شوند و ر برخی از آنها قارچ پنیسیلیوم وجود دارد و امروزه بصورت عمده خرید و فروش می شوند.
کالباس های خام سالامی محصولاتی می باشند که بخاطر روش تولید و خشکاندن در مقابل هوا ماندگاری زیادی دارند و در دمای اتاق تا مدت ها سالم می مانند.
این کالباس ها در برخی موارد دارای لایه هایی از قارچ های پنیسیلیوم هستند و اغلب از گوشت گوساله در ایران تولید می شوند.
گفتنی ست که این نوع کالباس ها بصورت عمده و کلی در بازار خرید و فروش ارائه می شوند و با کیفیت خوبی قابل خریداری اند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای کالباس محفوظ است