کالباس های گوشت مرغ محصولاتی تهیه شده از بهترین و سالم ترین گوشت سفید می باشند که امروزه در سبد غذایی بسیاری از خانواده ها جای دارند و بصورت عمده قابل خریداری اند.
گوشت مرغ نوعی گوشت سفید سرشار از ریزمغذی هاست که در تولید فرآورده های گوشتی به خصوص کالباس کاربرد زیادی دارد و درحال حاضر با تنوع بسیار بالایی در شکل کالباس گوشت مرغ و قارچ یا گوشت مرغ و سبزیجات ارائه می گردد.
کالباس های تولید شده ازین نوع گوشت سفید اغلب با هویج و قارچ همراهند و از طعمی بینظیر برخوردار هستند و بصورت عمده در اختیار خریداران و مشتریان داخلی قرار می گیرند و در برخی موارد به سایر کشورها صادرات می گردند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای کالباس محفوظ است