کالباس مرغ تنوری نوعی کالباس تهیه شده از گوشت سفید است که با طعمی نسبتاً تند به مصرف مشتریان می رسد و بعد از تولید در کارخانجات ایرانی به عنوان کالباس خانواده صادرات می گردد.
کالباس های مختلفی از گوشت مرغ تهیه شده اند که کالباس های تنوری یکی ازین محصولاتند و امروزه بعد از تولید با بهترین ترکیبات به کشورهای دیگر صادرات می گردند و به مصرف مشتریان خارجی می رسند.
این محصولات که از گوشت باکیفیت و تازه سفید مرغ بعمل آمده اند از طعم تند برخوردار بوده و فست فود هایی سرد و لذیذ بشمار می روند و درحال حاضر بصورت بسته بندی های 500 گرمی خانواده تولید می گردند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران