کالباس مرغ نوعی کالباس گوشت سفید است که در برخی مدل ها همراه با قارچ تولید شده و گاه با ترکیبی از سویا تهیه می گردد و بعنوان ژامبون مرغ عرضه می شود.
- بیشتر بخوانید: کالباس مرغ
کالباس پر استفاده ترین و رایج ترین فرآورده گوشتی و پروتئینه است که اغلب در نوع خشک تولید می شود و در برخی از مدل ها بصورت کالباس قارچ و مرغ عرضه می گردد یعنی تکه های گوشت مرغ همراه با قارچ قابل مشاهده اند.
بیشتر بخوانید: کالباس خشک
ناگفته نماند کالباس کرات کالباس ها دارای پروتئین و ویتامین فراوانی می باشند و از بهترین طعم و کیفیت عالی برخوردارند.